overname

Re-Cycled & Stichting van Hier naar Daar

Re-Cycled gaat door onder de vleugels van Stichting Van Hier Naar Daar. Deze stichting is volledig ingericht op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast bieden zij scholieren de mogelijkheid om zich te ontwikkelen middels praktijkervaring op een ondernemerslocatie. Re-Cycled is één van die ondernemerslocaties! 

Leerlingen krijgen hier de mogelijkheid te ontdekken of ons prachtige vak, voor hen is weggelegd. Tegelijkertijd ontwikkelen zij hun fietsenmaker’s skills onder begeleiding van ons deskundige team: Herman, Jan & Maarten!

Naast de organisatorische overname, heeft er ook een grote verhuizing plaats gevonden. We hebben ons mooie plekje in de Smeltkroes verruild voor het drukbezochte winkelcentrum in Dukenburg, pandnummer #9022. Sinds week 25 hebben wij daar onze nieuwe deuren geopend. De locatie is veranderd, het concept blijft hetzelfde: weesfietsen een tweede kans geven. 

Ons motto ‘opknappen boven afdanken’ blijft de rode draad binnen onze organisatie. 

Op dit moment staan er al een aantal mooie fietsen te wachten op een nieuwe trotse eigenaar. Je kunt deze vinden in onze webshop of komen bezoeken in onze winkel.

Ben jij dé persoon voor onze fietsen? Kom dan kennismaken met je potentiële nieuwe tweewieler, op ons nieuwe adres!