Re-Cycled bezorgt in heel Nederland in België. De fiets ophalen op onze vaste locatie/werkplaats kan natuurlijk ook!

Als je een keuze hebt gemaakt betaal je via iDeal je nieuwe Re-Cycled fiets. Eventuele extra gekochte accessoires worden gemonteerd. De fiets wordt door onszelf afgeleverd binnen 3 werkdagen op het opgegeven adres. In regio Nijmegen zijn de verzendkosten €12,95 daarbuiten berekenen wij de verzendkosten op basis van de afstand van Nijmegen. Voordat we tot levering overgaan nemen wij contact op via de mail en communiceren we het aflever moment. Als je een slot bij de fiets hebt besteld hoef je niet perse thuis te zijn. We kunnen dan met wederzijds goedvinden de fiets op slot voor de deur zetten en de sleutel in de brievenbus doen.

Uiteraard kun je de fiets op ook bij ons ophalen op de Waalbanddijk 16 in Nijmegen. Wel zo duurzaam en ook nog eens gratis. Je bent ook van harte welkom voor een testrit. Mail hiervoor naar info@re-cycled.nl om een afspraak te maken.

Update

Beste bezoeker,

The word is out! We gaan ons vestigen in winkelcentrum Dukenburg, náást onze eigen (Stichting Van Hier Naar Daar) leer- werkwinkel Pronk. Een toffe locatie met veel mogelijkheden. We zijn op dit moment druk bezig met de inrichting en houden jullie hiervan met veel plezier op de hoogte via onze socials! 

Stay tuned