Re-Cycled bezorgt in heel Nederland in België. De fiets ophalen op onze vaste locatie/werkplaats kan natuurlijk ook!

Als je een keuze hebt gemaakt betaal je via iDeal je nieuwe Re-Cycled fiets. Eventuele extra gekochte accessoires worden gemonteerd. De fiets wordt door onszelf afgeleverd binnen 3 werkdagen op het opgegeven adres. In regio Nijmegen zijn de verzendkosten €12,95 daarbuiten berekenen wij de verzendkosten op basis van de afstand van Nijmegen. Voordat we tot levering overgaan nemen wij contact op via de mail en communiceren we het aflever moment. Als je een slot bij de fiets hebt besteld hoef je niet perse thuis te zijn. We kunnen dan met wederzijds goedvinden de fiets op slot voor de deur zetten en de sleutel in de brievenbus doen.

Uiteraard kun je de fiets op ook bij ons ophalen op de Waalbanddijk 16 in Nijmegen. Wel zo duurzaam en ook nog eens gratis. Je bent ook van harte welkom voor een testrit. Mail hiervoor naar info@re-cycled.nl om een afspraak te maken.

Update

Beste bezoeker,

De winkel en webshop van Re-Cycled zijn tot nader bericht gesloten. Los van het feit dat de winkel niet open kan zijn ivm de nieuwe Covid regels, gaat onze geliefde thuisbasis ‘De Smeltkroes’ voorgoed sluiten per 31-12-2021. Achter de schermen zijn we druk bezig een mooie en zinvolle toekomst voor Re-Cycled te realiseren. Hierover snel meer!

Stay tuned en fijne feestdagen!