Alle Re-Cycled fietsen worden uitvoerig in onze werkplaats onder handen genomen en opgeknapt door onze fietsenmakers. Wij geven 1 maand garantie op de fietsen. Er zijn enkele voorwaarden aan de garantie gebonden.

Doen er zich binnen de garantietermijn gebreken voor die op het moment van aankoop niet zichtbaar waren, dan word je Re-Cycled fiets kosteloos hersteld, met inachtneming van onderstaande voorwaarden. De gebreken dienen binnen de garantietermijn aan ons vermeld te worden. Direct na vaststelling van het gebrek dien je dit te vermelden op vertoon van je garantiebewijs en je aankoopbewijs.

De aanspraak op garantie geldt niet voor:

Heb je vragen over Re-cycled of onze garantievoorwaarden? Neem gerust contact met ons op.

Update

Beste bezoeker,

We zijn los!

Op dinsdag 28 juni hebben wij onze deuren geopend voor liefhebbers van lange fietstochten, woon-werk pendelaars en de even-snel-een-rondje-makers. Maar natuurlijk ook voor de rest van Nijmegen en omstreken.

Onze vernieuwde winkel is te vinden midden in Winkelcentrum Dukenburg. Toevallig hebben onze Pronk buren vanaf 12:00u heerlijke koffie en zelfgemaakt appelgebak op de kaart staan! Tip van ons!

Achter de schermen werken we hard door om ook de website zo snel mogelijk online te zetten. Tot die tijd is deze nog even niet beschikbaar en ontvangen we je graag in de winkel.

Tot snel! Fietsbel.