Red jij een fiets van de stort door een tweedehands refurbished & recycled fiets te kopen? Dan spaar je naast het milieu ook je saldo: een Re-Cycled fiets koop je al vanaf € 125,-.

Framemaat

Prijs

Prijsfilter - slider
25325

Versnellingen

Versnellingen

Merk

Merk

Remsoort

Remsoort

Heb je een mooie fiets op onze website gezien en wil je graag langskomen om een testrit te maken? Dat kan!

Heb je een vraag voor ons? Neem dan snel contact met ons op, we helpen je graag!

Tweedehands moederfietsen 100% refurbished

Een moederfiets of mamafiets is de perfecte fiets voor (aanstaande) ouders. Alle tweedehands moederfietsen die je vindt bij Re-Cycled zijn op vakkundige wijze opgeknapt in onze eigen werkplaats in Nijmegen. Hoge kwaliteit moederfietsen tegen een scherpe prijs! Je bespaart met een 100% gerecyclede moederfiets daarnaast ook nog eens het milieu. Zo vervoer je op een veilige én milieuvriendelijke wijze de kids!

Geen producten gevonden
Verschillende type moederfietsen

De moederfiets is niet alleen heel stevig, maar vanwege de ruime instap en het bredere stuur is deze fiets uiterst comfortabel wanneer je meer dan alleen jezelf moet vervoeren. De moederfiets biedt ruimte voor kinderzitjes, maar ook voor andere spullen zoals boodschappen. Je vindt bij ons, afhankelijk van de actuele voorraad, diverse modellen moederfietsen. Misschien zoek je een standaard moederfiets of wil je het liefst een moederfiets met zitje of een mand? Welk type moederfiets je ook zoekt, bij Re-Cycled vind je enkel tweedehands moederfietsen van een hoge kwaliteit. Sommige moederfietsen zijn voorzien van versnellingen, andere weer van een terugtraprem. Welke voorkeur je ook hebt voor je nieuwe moederfiets, via de filters selecteer je eenvoudig de eigenschappen die voor jou wenselijk zijn. Zo zie je direct of er een fiets is die aan jouw voorkeuren voldoet en koop je altijd de fiets die het beste bij jou past.

Framemaat moederfiets

De framemaat van de moederfiets geeft de hoogte van de fiets aan. Welke framemaat moederfiets het meest geschikt is voor jou, en eventueel voor je partner, hangt af van de lichaamslengte. Hoe langer je bent, hoe hoger het getal van de framemaat. Een moederfiets 28 inch is de meest gangbare maat, maar er bestaan ook kleinere modellen zoals de moederfiets 26 inch. Selecteer via het filter de framemaat die jij wenst voor jouw nieuwe moederfiets en bekijk zo het actuele aanbod aan moederfietsen dat hierop aansluit.

Merken aanbod moederfietsen

De Cortina moederfiets, de Sparta moederfiets, de Giant moederfiets, de Batavus moederfiets of de Sparta moederfiets: bijna alle bekende fietsmerken produceren al een geruime tijd moederfietsen. Bij Re-Cycled is het aanbod aan merken fietsen altijd afhankelijk van de selectie ‘weesfietsen’ waar wij uit kunnen kiezen. Wel komen we vaak nog zeer goede modellen fietsen tegen van deze bekende A-merken en daar maken we dan ook graag gebruik van! Een kwalitatieve moederfiets van een bekend merk, maar dan betaalbaar en ook nog eens duurzaam. Dat is precies waar wij voor staan: kwaliteit, duurzaamheid en een hele eerlijke prijs.

Moederfiets kopen

Een moederfiets kopen? Bij Re-Cycled vind je hoge kwaliteit moederfietsen tegen een zeer scherpe prijs. Jouw nieuwe moederfiets online bestellen en afhalen in onze winkel! Onze fysieke winkel in Nijmegen is vooralsnog drie dagen per week geopend: dinsdag, woensdag en donderdag. Hier je kun je ook meteen een testrit maken terwijl je tegelijkertijd kennis maakt met het enthousiaste team van medewerkers! Op alle tweedehands fietsen geven wij drie maanden garantie. Staat jouw ideale moederfiets er niet tussen? Bekijk dan ook eens ons aanbod aan alle andere tweedehands damesfietsen. Alle fietsen die wij aanbieden zijn van een hoge kwaliteit en staan garant voor jaren fietsplezier! Vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!