Red jij een fiets van de stort door een tweedehands refurbished & recycled fiets te kopen? Dan spaar je naast het milieu ook je saldo: een Re-Cycled fiets koop je al vanaf € 125,-.

Dames / Heren

Fietsen

Framemaat

Prijs

Prijsfilter - slider
25325

Versnellingen

Versnellingen

Merk

Merk

Remsoort

Remsoort

Heb je een mooie fiets op onze website gezien en wil je graag langskomen om een testrit te maken? Dat kan!

Heb je een vraag voor ons? Neem dan snel contact met ons op, we helpen je graag!

Tweedehands transportfietsen 100% refurbished

Transportfietsen zijn de ideale fietsen voor het vervoeren van goederen. De meeste tweedehands transportfietsen kenmerken zich door een drager of rekje op het voorwiel. Re-Cycled heeft vaak diverse modellen transportfietsen in het assortiment. Alle tweedehands transportfietsen zijn door ons op vakkundige wijze opgeknapt. Zoek je een mooie en kwalitatieve transportfiets die ook nog eens betaalbaar is? Bekijk dan snel online ons huidige aanbod aan gerecyclede transportfietsen!

Geen producten gevonden
Diverse soorten transportfietsen

Een tweedehands transportfiets is niet alleen praktisch vanwege het gemak om spullen te vervoeren, dit type fiets staat ook bekend vanwege het zeer sterke frame. Deze fiets kan ook zeker tegen een stootje en is daarom ook populair als stadsfiets. Een degelijke fiets voorzien van alle gemakken! Vroeger was er op de drager van de transportfiets vaak een mand bevestigd, tegenwoordig zien we veel kratjes of mooie houten constructies. Met een tweedehands transportfiets is het dan ook gemakkelijk om boodschappen of bijvoorbeeld een zware schooltas te vervoeren. Bij Re-Cycled vind je, afhankelijk van de actuele voorraad, een divers aanbod aan transportfietsen. Misschien zoek je een tweedehands transportfiets voor dames of een tweedehands transportfiets voor heren? Maak via het filter aan de zijkant eenvoudig een selectie van jouw persoonlijke voorkeuren en kom zo uit bij het voor jou geschikte model. Soms hebben we ook gebruikte transportfietsen met versnellingen of transportfietsen voor kinderen.

Framemaat transportfiets

Net als alle andere fietsen komen ook de transportfietsen in verschillende formaten. De transportfiets 28 inch is qua formaat het meest geschikt voor personen met een lengte vanaf 175 cm. Kleinere formaten zoals de transportfiets 22 inch, de transportfiets 24 inch en de transportfiets 26 inch zijn meer geschikt voor kinderen of personen met een kortere lengte. Selecteer via de filter optie eenvoudig de framemaat die het beste bij jou past en bekijk zo direct het actuele aanbod aan tweedehands transportfietsen met het betreffende framemaat.

Merken aanbod transportfietsen

Bijna alle merken fietsen hebben ook transportfietsen in het assortiment. Bij Re-Cycled varieert het aanbod van tijd tot tijd. Wij redden namelijk fietsen van de stort, en zijn daardoor afhankelijk van het huidige aanbod van de zogenaamde ‘weesfietsen’. De meeste transportfietsen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld de Gazelle transportfiets, de Batavus transportfiets en de Sparta transportfiets. Allemaal zeer betrouwbare merken van hoge kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons sowieso hoog in het vaandel, en ook van de gebruikte transportfietsen van andere merken die door ons zijn opgeknapt mag je verwachten dat deze zeker nog een lange tijd meegaan!

Transportfiets online bestellen

Je nieuwe transportfiets online bestellen en afhalen in onze winkel! Onze fysieke winkel in Nijmegen is vooralsnog 3 dagen per week geopend: dinsdag, woensdag en donderdag. Kom je bij ons langs dan maak je ook meteen kennis met het enthousiaste team van medewerkers. Op alle tweedehands transportfietsen geven wij drie maanden garantie. Staat jouw ideale transportfiets er niet tussen, bekijk dan ook eens ons aanbod aan alle andere tweedehands fietsen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij staan je graag te woord!