Tweedehands fietsen Nijmegen 100% refurbished

3 maanden garantie

Op alle refurbished fietsen

Online bestellen

Veilig afrekenen met IDEAL

duurzame fietsen

100% refurbished

Tweedehands fietsen Nijmegen

Zoek je een tweedehands fiets in Nijmegen? En wil je het liefst ook nog een fiets die écht duurzaam is en scherp geprijsd? Dan zit je bij Re-Cycled helemaal goed! Red een fiets van de stort en bespaar schroot door een mooie geheel refurbished & recycled fiets te kopen. Naast het milieu spaar je trouwens ook je saldo: een Re-Cycled fiets koop je al vanaf € 125,-. Kom langs of bestel alvast jouw favoriete tweedehands fiets online!

Re-Cycled is gevestigd in Winkelcentrum Dukenburg. Adres: Zwanenveld 9022 in Nijmegen. Langskomen? Mail naar info@re-cycled.nl voor een afspraak/testrit.

Tweedehands fietsen Nijmegen 100% refurbished

Alle gebruikte fietsen die wij aanbieden zijn op vakkundige wijze opgeknapt in onze eigen werkplaats in Nijmegen. Ons motto is ‘opknappen boven afdanken’ en zo redden wij, samen met jou, fietsen van een vroegtijdig plekje op de stort. Je bespaart met een 100% refurbished tweedehands fiets van Re-Cycled daarnaast ook nog eens het milieu. Een refurbished fiets is natuurlijk vele malen duurzamer dan een nieuwe fiets. Bij ons fiets je zelfs 100% klimaatneutraal. Een deel van de winst die wij maken op de tweedehands fietsen doneren we namelijk aan non profitorganisaties die zich inzetten voor een betere planeet. Zo wordt het fietsen fiets net zo circulair als de trapbeweging die je maakt. Vind je naast de kwaliteit van een fiets duurzaamheid belangrijk? Koop je tweedehands fiets Nijmegen dan bij ons!

Goedkope fietsen Nijmegen

Op zoek naar goedkope fietsen in Nijmegen? Hoge kwaliteit duurzame tweedehands fietsen tegen een lage prijs, dat is waar wij voor staan! Bij ons koop je namelijk al een kwalitatieve tweedehands fiets vanaf 125,- euro. Nergens anders in Nijmegen vind je refurbished tweedehands fietsen die zó goed zijn en zó weinig kosten. Goedkope fietsen in Nijmegen, maar dan van een zeer goede kwaliteit. Bovendien geven wij op alle tweedehands fietsen 3 maanden garantie. Een goedkope fiets in Nijmegen die garant staat voor jaren fietsplezier? Bekijk nu ons aanbod of kom langs bij onze shop!

Aanbod tweedehands fietsen Nijmegen

Categorieën tweedehands fietsen Nijmegen:

Tweedehands fiets kopen Nijmegen

Tweedehands fiets kopen in Nijmegen? Onze shop in drie dagen per week geopend, van dinsdag tot en met donderdag. Bekijk alvast het aanbod aan tweedehands fietsen Nijmegen online, reserveer jouw favoriete model en kom snel langs. Heb je vragen over een bepaalde fiets of andere vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder op weg!

Refurbished bikes at Re-Cycled
Are you in the market for a new bicycle but...
Werkplaats en winkel is weer geopend!
Afgelopen periode moesten we door omstandigheden tijdelijk sluiten maar gelukkig...