Tweedehands fietsen Nijmegen 100% refurbished

1 maand garantie

Op alle refurbished fietsen

Online bestellen

Veilig afrekenen met IDEAL

Bezorg Service

Door heel Nederland & België

duurzame fietsen

100% refurbished

Tweedehands fietsen Nijmegen

Zoek je een tweedehands fiets in Nijmegen? En wil je het liefst ook nog een fiets die écht duurzaam is en scherp geprijsd? Dan zit je bij Re-Cycled helemaal goed! Red een fiets van de stort en bespaar schroot door een mooie geheel refurbished & recycled fiets te kopen. Naast het milieu spaar je trouwens ook je saldo: een Re-Cycled fiets koop je al vanaf € 125,-. Kom langs of bestel alvast jouw favoriete tweedehands fiets online!

Re-Cycled is gevestigd in de Creatieve broedplaats De Smeltkroes. Adres : Waalbandijk 16 – unit 02 in Nijmegen. Langskomen? Mail naar info@re-cycled.nl voor een afspraak/testrit.

Tweedehands fietsen Nijmegen 100% refurbished

Alle gebruikte fietsen die wij aanbieden zijn op vakkundige wijze opgeknapt in onze eigen werkplaats in Nijmegen. Ons motto is ‘opknappen boven afdanken’ en zo redden wij, samen met jou, fietsen van een vroegtijdig plekje op de stort. Je bespaart met een 100% refurbished tweedehands fiets van Re-Cycled daarnaast ook nog eens het milieu. Een refurbished fiets is natuurlijk vele malen duurzamer dan een nieuwe fiets. Bij ons fiets je zelfs 100% klimaatneutraal. Een deel van de winst die wij maken op de tweedehands fietsen doneren we namelijk aan non profitorganisaties die zich inzetten voor een betere planeet. Zo wordt het fietsen fiets net zo circulair als de trapbeweging die je maakt. Vind je naast de kwaliteit van een fiets duurzaamheid belangrijk? Koop je tweedehands fiets Nijmegen dan bij ons!

Goedkope fietsen Nijmegen

Op zoek naar goedkope fietsen in Nijmegen? Hoge kwaliteit duurzame tweedehands fietsen tegen een lage prijs, dat is waar wij voor staan! Bij ons koop je namelijk al een kwalitatieve tweedehands fiets vanaf 125,- euro. Nergens anders in Nijmegen vind je refurbished tweedehands fietsen die zó goed zijn en zó weinig kosten. Goedkope fietsen in Nijmegen, maar dan van een zeer goede kwaliteit. Bovendien geven wij op alle tweedehands fietsen een maand garantie. Een goedkope fiets in Nijmegen die garant staat voor jaren fietsplezier? Bekijk nu ons aanbod of kom langs bij onze shop!

Aanbod tweedehands fietsen Nijmegen

Categorieën tweedehands fietsen Nijmegen:

Tweedehands fiets kopen Nijmegen

Tweedehands fiets kopen in Nijmegen? Onze shop in zes dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Bekijk alvast het aanbod aan tweedehands fietsen Nijmegen online, reserveer jouw favoriete model en kom snel langs aan de Waaldbandijk. Wil je jouw nieuwe tweedehands fiets door ons in Nijmegen of omstreken laten bezorgen dan kan dat natuurlijk ook. Onze bezorgservice zorgt ervoor dat jouw nieuwe fiets binnen no time bij jou aan de voordeur staat. Heb je vragen over een bepaalde fiets of andere vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder op weg!

350 fietsen!
Een nieuw blogje! Het heeft even geduurd maar dit wel...
100 Re-Cycled fietsen op de weg!
Deze week is de 100ste fiets van Re-Cycled verkocht! 100...

Update

Beste bezoeker,

We zijn los!

Op dinsdag 28 juni hebben wij onze deuren geopend voor liefhebbers van lange fietstochten, woon-werk pendelaars en de even-snel-een-rondje-makers. Maar natuurlijk ook voor de rest van Nijmegen en omstreken.

Onze vernieuwde winkel is te vinden midden in Winkelcentrum Dukenburg. Toevallig hebben onze Pronk buren vanaf 12:00u heerlijke koffie en zelfgemaakt appelgebak op de kaart staan! Tip van ons!

Achter de schermen werken we hard door om ook de website zo snel mogelijk online te zetten. Tot die tijd is deze nog even niet beschikbaar en ontvangen we je graag in de winkel.

Tot snel! Fietsbel.