Red jij een fiets van de stort door een tweedehands refurbished & recycled fiets te kopen? Dan spaar je naast het milieu ook je saldo: een Re-Cycled fiets koop je al vanaf € 125,-.

Framemaat

Prijs

Prijsfilter - slider
15450

Versnellingen

Versnellingen

Merk

Merk

Remsoort

Remsoort

Heb je een mooie fiets op onze website gezien en wil je graag langskomen om een testrit te maken? Dat kan!

Heb je een vraag voor ons? Neem dan snel contact met ons op, we helpen je graag!

Tweedehands omafietsen 100% refurbished

Een tweedehands omafiets is de ideale fiets voor dagelijks gebruik. Bij Re-Cycled vind je diverse tweedehands omafietsen, volledig opgeknapt en gered van de stort! Alle omafietsen binnen ons assortiment zijn met liefde behandeld en staan voor je klaar om een nieuw leven tegemoet te gaan. Bekijk hier ons actuele aanbod aan tweedehands gerecyclede omafietsen.

Geen producten gevonden
Diverse soorten omafietsen

De omafiets stamt al uit de jaren 50, maar is ook vandaag de dag niet weg te denken uit het straatbeeld. De zeer degelijke omafiets is altijd in de mode en dankzij haar eenvoud een echte tijdloze klassieker. De omafiets komt in veel verschillende maten en kleuren. Zwarte omafietsen zijn de meest voorkomende, maar er zijn ook andere kleuren omafietsen variërend van wit, roze tot rood en nog veel meer. Bij Re-Cycled is het aanbod altijd afhankelijk van de zogenaamde ‘weesfietsen’ waar wij een keuze uit maken. Ook varieert het aanbod aan merken omafietsen. Veel voorkomende tweedehands omafietsen binnen ons assortiment zijn van bekende merken zoals de Gazelle omafiets, de Batavus omafiets en de Sparta omafiets. Uiteraard hebben we ook vaak omafietsen van minder bekende merken, maar altijd van een hoge kwaliteit. Dankzij het stevige frame zijn omafietsen ook onderhoudsarm, zo ben je aan het onderhoud van de fiets over het algemeen weinig kosten kwijt. 

Framemaat omafiets

Omafietsen worden door iedereen gebruikt, van jong tot oud. Een tweedehands omafiets is dan ook absoluut niet leeftijdsgebonden, maar de framemaat vaak wel. De framemaat van een omafiets geeft aan hoe hoog de fiets is. Zo hebben omafietsen voor kinderen vaak een kleinere framemaat variërend van een 18 inch omafiets tot aan een 26 inch omafiets. Voor volwassenen is een tweedehands omafiets 28 inch vaak het meest passende model. De gewenste framemaat van de omafietsen binnen ons assortiment selecteer je eenvoudig via de filter optie.

Merken tweedehands omafietsen

Bijna alle bekende fietsmerken produceren omafietsen en daarom hebben wij regelmatig de keuze uit omafietsen van verschillende merken die wij mogen opknappen. Bij ons vind je dan ook regelmatig een geheel refurbished Gazelle omafiets, een Batavus omafiets of een Sparta omafiets. Selecteer via het filter het merk van jouw voorkeur en zie direct het actuele aanbod.

Tweedehands omafiets kopen

Tweedehands omafiets kopen? Een tweedehands omafiets koop je via onze webshop of bij onze fysieke winkel in Nijmegen. Bestel je jouw nieuwe stadsfiets online, dan kun je je nieuwe vriend ophalen in onze winkel en tevens werkplaats in Nijmegen. Momenteel zijn wij drie dagen per week geopend, van dinsdag tot en met donderdag. Kom je langs dan maak je ook meteen kennis met het enthousiaste team aan medewerkers! Koop je een tweedehands omafiets bij Re-Cycled dan geven wij drie maanden garantie op je nieuwe aanwinst. Staat jouw ideale omafiets niet tussen het huidige aanbod, bekijk dan ook eens het aanbod aan al onze andere tweedehands fietsen. Heb je vragen over een fiets of andere vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.