Red jij een fiets van de stort door een tweedehands refurbished & recycled fiets te kopen? Dan spaar je naast het milieu ook je saldo: een Re-Cycled fiets koop je al vanaf € 125,-.

Dames / Heren

Fietsen

Framemaat

Model

Type fiets

Prijs

Prijsfilter - slider
15320

Versnellingen

Versnellingen

Merk

Merk

Remsoort

Remsoort

Kleur

Kleur

Heb je een mooie fiets op onze website gezien ? En wil je graag langskomen om een testrit te maken? Dat kan op dinsdag, woensdag en donderdag van 9 tot 17 uur.

Je kunt de fiets ook eerst online betalen en later in onze winkel afhalen. Bezorgen doen we helaas niet.

Type tweedehands fietsen
Tweedehands fietsen 100% refurbished

Een tweedehands fiets kopen die éxtra duurzaam is? Al onze tweedehands fietsen zijn 100% refurbished en dus ook volledig gerecycled! Nergens anders vind je refurbished tweedehands fietsen die kwalitatief zó goed zijn en zó weinig kosten. Bekijk hier het huidige aanbod aan tweedehands fietsen. Bij een online aankoop dien je de fiets in onze winkel op te halen, we bezorgen niet.

BSP Bolt
275,00
btwin
BTwin
220,00
puch fresh
Puch Fresh
225,00
Batavus Future
185,00
union strada
Union Strada
210,00
Multi-Cycle
150,00
Sparta Amazon
215,00
Spirit
235,00
X-Track Tourer
275,00
Reflection
235,00
Reflection Ultra
225,00
Gazelle flurore
Gazelle Fuore
295,00
batavus kayenta
Batavus Kayenta
225,00
Gazelle solide
Gazelle Solide
195,00
batavus railstar
Batavus Railstar
200,00
Gazelle primeur SA 3 versnellingen frame 57
Gazelle Primeur
200,00
Gazelle Nerja
295,00
Giant Tourer
275,00
Type tweedehands fietsen

Bij Re-Cycled vind je een uitgebreid aanbod aan tweedehands fietsen. Of je nu op zoek bent naar een tweedehands damesfiets, een tweedehands herenfiets of misschien juist een speciaal model zoals een vintage racefiets? Bij ons vind je (afhankelijk van de actuele voorraad) fietsen binnen onderstaande categorieën: 

Merken tweedehands fietsen

Bij Re-Cycled gaan we altijd voor kwaliteit. Wij geven een fiets een tweede leven en zien graag dat onze refurbished fietsen zo lang als mogelijk meegaan. Zo wordt fietsen net zo circulair als de trapbeweging die je maakt. We hebben een groot aanbod aan tweedehands fietsen van bekende A-merken. Van een kwalitatief opgeknapte tweedehands herenfiets van Gazelle tot aan een mooie tweedehands damesfiets van Batavus; ons assortiment is gevarieerd en alle fietsen zijn op vakkundige wijze opgeknapt. Een greep uit ons aanbod aan merken van gerecyclede fietsen:

  • Batavus
  • Sparta
  • Cortina
  • Giant
   Gazelle
Tweedehands fiets met versnellingen of terugtraprem

Op zoek naar een duurzame fiets met versnellingen of juist een fiets met terugtraprem? Binnen ons aanbod aan tweedehands gerecyclede fietsen hebben we altijd wel verschillende type fietsen mét of zonder versnellingen. Zo hebben we vaak diverse herenfietsen en damesfietsen met 7 of 8 versnellingen hoofdzakelijk met het het zeer betrouwbare Shimano Nexus Shifter systeem. De meeste refurbished tweedehands fietsen met versnellingen vallen binnen de categorie van stadsfietsen. Ook zijn de vintage racefietsen voorzien van versnellingen. Zoek je juist een fiets met een terugtraprem? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar ons aanbod aan tweedehands omafietsen of tweedehands opafietsen. Deze ‘old school’ fietsen zijn eenvoudig maar sterk! Een degelijke fiets zonder poespas.

Framemaat en wielmaat tweedehands fietsen

De framemaat geeft de hoogte van het frame aan. Deze varieert van 46 cm tot aan 66 cm en geeft een indicatie voor welke lichaamslengte de fiets geschikt is. Onze gebruikte en opgeknapte fietsen komen in verschillende framematen.

Ook hebben we soms kleinere maten beschikbaar voor kinderen. Bij kinderfietsen kijk je niet naar de framemaat maar naar de wielmaat. Deze varieert van 12 inch voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar tot 26 inch voor kinderen van 10 tot 14 jaar.  Selecteer via het filter eenvoudig de gewenste framemaat en zie direct welke fietsen er voor jou beschikbaar zijn.

Tweedehands fietsen online bestellen

Goedkope tweedehands fietsen koop je in onze winkel in Dukenburg of bestel je  eenvoudig en snel online via onze webshop. Na online aankopen kun je je nieuwe tweedehands fiets afhalen bij onze fysieke winkel én werkplaats in Nijmegen en  maak je direct kennis met het enthousiaste team van medewerkers. We bezorgen geen fietsen. Koop je een fiets bij ons dan krijg je daarnaast ook nog eens drie maanden garantie op je nieuwe aanwinst. Vragen? Neem dan contact met ons op en wij staan je graag te woord!