Bekijk onze veelgestelde vragen, of het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat! Kom je er alsnog niet uit? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Re-Cycled koopt (wees)fietsen in bij fietsdepots van diverse gemeenten. Zo voorkomen we dat deze fietsen vernietigd worden en dat er uiteindelijk nieuwe grondstoffen gebruikt moeten worden voor nieuwe fietsen. We krijgen ook particulier fietsen aangeboden die afgeschreven zijn door de eigenaar of als inruiler. Elke fiets wordt geheel nagekeken en vakkundig weer rijklaar gemaakt door een gediplomeerd fietsenmaker. Van total-loss fietsen worden de bruikbare onderdelen gedemonteerd en hergebruikt op andere fietsen. Op deze manier houden we zo veel mogelijk van de fietsen en onderdelen circulair. De fietsen worden als ze klaar zijn online gezet zodat u ons aanbod kunt zien. 

Ja zeker. Namelijk in Winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen, Zwanenveld 9022. Hier worden de fietsen in de werkplaats opgeknapt en opgeslagen. Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken of ‘testrit’ te maken op een fiets. Mail voor een afspraak even naar info@re-cycled.nl

Graag zelfs! We hebben helaas nog geen bezorgdienst tot onze beschikking dus ophalen, graag! Wel zo duurzaam. 

Ja, elke fiets wordt met werkend voor- en achterlicht geleverd

Alle fietsen zijn door ons op diefstal gecontroleerd in Stopheling.nl en geregistreerd in het Digitale Opkopers Register (DOR) van de overheid.

Op alle verkochte fietsen zit standaard 3 maanden garantie. De garantie is van toepassing op de volgende onderdelen: frame, trapas, achter- en vooras. Op de wielen en (lekke) banden kunnen geen garantie geven. Mocht er iets anders mis zijn met de fiets neem alsnog even contact met ons op en wij zorgen voor een passende oplossing. Neem contact op met info@re-cycled.nl voor garantie kwesties.

Mocht je niet tevreden zijn met de fiets mag je de fiets binnen 14 dagen ruilen voor een andere fiets of retour doen. In het laatste geval krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Je dient de fiets dan wel zelf bij ons te retourneren.