Bekijk onze veelgestelde vragen, of het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat! Kom je er alsnog niet uit? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Re-Cycled koopt (wees)fietsen in bij fietsdepots van diverse gemeenten. Zo voorkomen we dat deze fietsen vernietigd worden en dat er uiteindelijk nieuwe grondstoffen gebruikt moeten worden voor nieuwe fietsen. We krijgen ook particulier fietsen aangeboden die afgeschreven zijn door de eigenaar of als inruiler. Elke fiets wordt geheel nagekeken en vakkundig weer rijklaar gemaakt door een gediplomeerd fietsenmaker. Van total-loss fietsen worden de bruikbare onderdelen gedemonteerd en hergebruikt op andere fietsen. Op deze manier houden we zo veel mogelijk van de fietsen en onderdelen circulair. De fietsen worden als ze klaar zijn online gezet voor de verkoop via onze website.

Ja zeker. Namelijk op de Waalbanddijk 16 in Nijmegen. Wij zijn gevestigd in de creatieve broedplek “De Smeltkroes”. Hier worden de fietsen in de werkplaats opgeknapt en opgeslagen. Je bent ook van harte welkom om een keer te komen kijken of ‘testrit’ te maken op een fiets. Mail voor een afspraak even naar info@re-cycled.nl

Na het aanschaffen van de fiets wordt deze klaar gezet en eventuele extra gekochte accessoires worden gemonteerd. De fiets wordt door onszelf afgeleverd binnen 3 werkdagen op het opgegeven adres. In regio Nijmegen zijn de verzendkosten €12,95 daarbuiten berekenen we de verzendkosten op basis van de afstand van Nijmegen. Uiteraard kun je de fiets op ook bij ons ophalen op de Waalbanddijk 16 in Nijmegen. Dat is natuurlijk gratis. Voordat we tot levering overgaan nemen wij contact op via de mail en communiceren we het aflever moment. Als je een slot bij de fiets hebt besteld hoef je niet perse thuis te zijn. We kunnen dan met wederzijds goedvinden de fiets op slot voor de deur zetten en de sleutel in de brievenbus deponeren.

Graag zelfs! Wel zo duurzaam en het scheelt je verzendkosten.

Ja, elke fiets wordt met werkend voor- en achterlicht geleverd

Alle fietsen zijn door ons op diefstal gecontroleerd in Stopheling.nl en geregistreerd in het Digitale Opkopers Register (DOR) van de overheid.

Op alle verkochte fietsen zit standaard 1 maand garantie. De garantie is van toepassing op de volgende onderdelen: frame, trapas, achter- en vooras. Op de wielen en (lekke) banden kunnen geen garantie geven. Mocht er iets anders mis zijn met de fiets neem alsnog even contact met ons op en wij zorgen voor een passende oplossing. Neem contact op met klantenservice@re-cycled.nl voor garantie kwesties.

Mocht je niet tevreden zijn met de fiets mag je de fiets binnen 14 dagen ruilen voor een andere fiets of retour doen. In het laatste geval krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Je dient de fiets dan wel zelf bij ons te retourneren. We kunnen hem eventueel ook ophalen maar daar worden kosten voor in rekening gebracht.

Ja. Mocht je je bedenken neem zo snel mogelijk contact op met klantenservice@re-cycled.nl.
Indien de bestelling nog niet verzonden is, kan de bestelling geannuleerd worden en het gehele
bedrag wordt teruggestort op je rekening.

Update

Beste bezoeker,

We zijn los!

Op dinsdag 28 juni hebben wij onze deuren geopend voor liefhebbers van lange fietstochten, woon-werk pendelaars en de even-snel-een-rondje-makers. Maar natuurlijk ook voor de rest van Nijmegen en omstreken.

Onze vernieuwde winkel is te vinden midden in Winkelcentrum Dukenburg. Toevallig hebben onze Pronk buren vanaf 12:00u heerlijke koffie en zelfgemaakt appelgebak op de kaart staan! Tip van ons!

Achter de schermen werken we hard door om ook de website zo snel mogelijk online te zetten. Tot die tijd is deze nog even niet beschikbaar en ontvangen we je graag in de winkel.

Tot snel! Fietsbel.