Tweedehands fietsen Arnhem
100% refurbished

1 maand garantie

Op alle refurbished fietsen

Online bestellen

Veilig afrekenen met IDEAL

Bezorg Service

Door heel Nederland & België

duurzame fietsen

100% refurbished

Tweedehands fietsen Arnhem

Zoek je een tweedehands fiets in Arnhem? En wil je het liefst ook nog een fiets die écht duurzaam is en ook nog eens scherp geprijsd? Dan zit je bij Re-Cycled helemaal goed! Wij bezorgen fietsen in heel Arnhem en omstreken, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen bij onze winkel en tevens werkplaats in Nijmegen. Wij hebben altijd een ruim aanbod aan 100% refurbished tweedehands fietsen staan, volledig opgeknapt en gered van de stort. Bespaar jij schroot door een mooie geheel refurbished & recycled fiets te kopen? Dan spaar je naast het milieu ook je saldo: een Re-Cycled fiets koop je al vanaf € 125,-.

Re-Cycled is gevestigd in de Creatieve broedplaats De Smeltkroes. Adres : Waalbandijk 16 – unit 02 in Nijmegen. Langskomen? Mail naar info@re-cycled.nl voor een afspraak/testrit.

Tweedehands fietsen Arnhem 100% refurbished

Tweedehands fietsen in omgeving Arnhem 100% refurbished. Alle gebruikte fietsen die wij aanbieden zijn op vakkundige wijze opgeknapt in onze eigen werkplaats in Nijmegen. Met ons motto ‘opknappen boven afdanken’ redden wij, samen met jou, fietsen van een vroegtijdig plekje op de stort. Draag je graag een steentje bij aan beter milieu? Met een 100% refurbished tweedehands fiets van Re-Cycled bespaar je niet alleen geld, maar ook nog eens het milieu. Een refurbished fiets is natuurlijk vele malen duurzamer dan een nieuwe fiets. Bij ons fiets je zelfs 100% klimaatneutraal. Een deel van de opbrengst van de tweedehands fietsen doneren we namelijk aan organisaties die zich inzetten voor een meer duurzame planeet. Vind je naast de kwaliteit van een fiets duurzaamheid belangrijk? Koop je tweedehands fiets Arnhem dan bij ons!

Goedkope fietsen Arnhem

Op zoek naar een goedkope fiets in Arnhem? Hoge kwaliteit duurzame tweedehands fietsen tegen een lage prijs, dat is precies waar wij voor staan! Bij ons vind je namelijk al een kwalitatieve tweedehands fiets vanaf 125,- euro. Nergens anders in Arnhem en omstreken vind je refurbished tweedehands fietsen die zó goed zijn en zó weinig kosten. Goedkope fietsen in Arnhem, maar dan van een zeer goede kwaliteit. Bovendien geven wij op alle tweedehands fietsen een maand garantie. Een zeer betaalbare fiets die garant staat voor jaren fietsplezier? Bekijk nu online ons aanbod of kom langs bij onze shop in Nijmegen!

Aanbod tweedehands fietsen Arnhem

Bij Re-Cycled bieden we een ruim en mooi aanbod aan tweedehands fietsen in Arnhem en omstreken. Welke type tweedehands fietsen we op voorraad hebben hangt af van het aanbod van de zogenaamde weesfietsen die door ons worden opgeknapt. 

Categorieën tweedehands fietsen Arnhem:

Tweedehands fiets kopen Arnhem

Tweedehands fiets kopen in Arnhem? Onze online shop is 24/7 open en onze fysieke winkel in Nijmegen is zes dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Bekijk alvast het aanbod aan tweedehands fietsen online, reserveer jouw favoriete model en kom snel langs aan de Waaldbandijk. Wil je jouw nieuwe tweedehands fiets door ons in Arnhem of omstreken laten bezorgen dan kan dat natuurlijk ook! Onze bezorgservice zorgt ervoor dat jouw nieuwe fiets binnen no time bij jou op de stoep wordt afgeleverd. Heb je vragen over een fiets of andere vragen? Neem dan contact met ons op en wij staan je graag te woord.

350 fietsen!
Een nieuw blogje! Het heeft even geduurd maar dit wel...
100 Re-Cycled fietsen op de weg!
Deze week is de 100ste fiets van Re-Cycled verkocht! 100...

Update

Beste bezoeker,

We zijn los!

Op dinsdag 28 juni hebben wij onze deuren geopend voor liefhebbers van lange fietstochten, woon-werk pendelaars en de even-snel-een-rondje-makers. Maar natuurlijk ook voor de rest van Nijmegen en omstreken.

Onze vernieuwde winkel is te vinden midden in Winkelcentrum Dukenburg. Toevallig hebben onze Pronk buren vanaf 12:00u heerlijke koffie en zelfgemaakt appelgebak op de kaart staan! Tip van ons!

Achter de schermen werken we hard door om ook de website zo snel mogelijk online te zetten. Tot die tijd is deze nog even niet beschikbaar en ontvangen we je graag in de winkel.

Tot snel! Fietsbel.