Claim meteen een fiets die Net Binnen is!

Bij Re-Cycled kun je een (wees)fiets claimen nog voordat ‘ie is opgeknapt. Dat is goed nieuws: je hebt daardoor meer keus én krijgt een dubbelduurzame fiets. Dankzij Net Binnen kan Re-Cycled namelijk zijn footprint verminderen en hoeven er minder fietsen te worden geproduceerd.

Dames / Heren

Framemaat

Model

Prijs

8345

Versnellingen

Merk

Remsoort

Kleur

Heb je een mooie fiets op onze website gezien en wil je graag langskomen om een testrit te maken? Dat kan!

Heb je een vraag voor ons? Neem dan snel contact met ons op, we helpen je graag!

Hoe werkt Net Binnen?

  1. De (wees)fietsen plaatsen we bij binnenkomst direct op deze pagina.
  2. Je kunt de fiets hier bekijken zoals in onze reguliere webshop. Je vindt alle belangrijke informatie, zoals prijs, framemaat, aantal versnellingen, kleur en soort fiets. Re-Cycled kan aan de hand van een checklist accuraat inschatten hoeveel opknaptijd er in een fiets gaat zitten en dus wat de prijs wordt.
  3. Zie je de fiets van je dromen? Druk dan op Claim en doe een aanbetaling van € 40,-.
  4. De fiets wordt zo snel mogelijk 100 procent refurbished en bij je bezorgd óf aan je overhandigd in onze werkplaats. Vervolgens betaal je het resterende bedrag.
  5. De buit is binnen. Dus kun je lekker buiten gaan trappen!
No data was found

Waarom Net Binnen extra duurzaam is

Update

Beste bezoeker,

We zijn los!

Op dinsdag 28 juni hebben wij onze deuren geopend voor liefhebbers van lange fietstochten, woon-werk pendelaars en de even-snel-een-rondje-makers. Maar natuurlijk ook voor de rest van Nijmegen en omstreken.

Onze vernieuwde winkel is te vinden midden in Winkelcentrum Dukenburg. Toevallig hebben onze Pronk buren vanaf 12:00u heerlijke koffie en zelfgemaakt appelgebak op de kaart staan! Tip van ons!

Achter de schermen werken we hard door om ook de website zo snel mogelijk online te zetten. Tot die tijd is deze nog even niet beschikbaar en ontvangen we je graag in de winkel.

Tot snel! Fietsbel.